Om oss: Fisk idag AB

 

Fisk Idag har sedan starten 1992 utvecklats till en betydande aktör i fiskbranschen. Vår position har vi skapat genom engagemang för kundens behov, hög produktkvalitet, leveranssäkerhet och konkurrenskraftiga priser.

 

Som fisk- och skaldjursleverantör strävar vi efter att vara den ledande aktören på marknaden. Det vill säga leda utvecklingen av fisk-, skaldjur- och därmed relaterade produkter. Med det största sortimentet och bästa servicen skall vi tillgodose våra kunders yttersta förväntningar.

 

Under de senaste åren har flertalet förändringar genomförts – som gjort oss till en ännu bättre leverantör och samarbetspartner;

 

  • En ny berednings- och produktionslokal har färdigställts och satts i bruk. Nu följer hela vår verksamhet – från ankomst, beredning, packning till leverans – en obruten kylkedja. De högsta kraven enligt HACCP och Egenkontroll har säkerställts och står under kontroll av Livsmedelsverket. Vår hantering följer ett standardiserat arbetssätt vilket minimera risker för felhantering och garanterar att ledtiderna blir så korta som möjligt.

 

  • I vår produktion går att finna alldeles unika linjer som t ex vårt skaldjurskokeri. Skaldjurskokning utförs enligt en nyutvecklad metod. Tekniken är den senaste och i särklass den bästa för kvalitet, smak och hållbarhet. Skaldjurslinjen är ett resultat av framgångsrik intern produkt- och processutveckling.

 

  • Från vår produktionsanläggning på Öckerö i Göteborgs skärgård strömmar ständigt nya halvfabrikat. Här gör vi sillar efter egna recept, sallader, kokar såser och fonder. Vi bereder produkter genom att steka, koka fritera och ånga. Alla produktion sker med handpåläggning där absolut bästa kvalitet garanteras.     

 

Recept skapas efter intern produktutveckling samt efter önskemål och av inspiration från våra kunder. Under våren 2014 kommer vi inviga ca 1000 kvadratmeter ny kyl-/frys- och produktionsyta i vår Öckeröfabrik. Vilket kommer medföra flera nya produktionslinjer.

 

  • I fiskhamnen står vårt visningskök öppet för kunder och leverantörer som vill komma på produktdemos, matlagningsevent eller liknande. Under åren har många gäster besökt oss för t ex; kundträffar, utbildningar, leverantörsträffar, träningspass för kocklandslaget, produktutveckling mm.

 

 

 

Välkommen till Fisk Idag AB

 

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.