Företagets uppbyggnad & historia

 

Fisk Idag AB har en historia, och därmed lika lång erfarenhet i branschen, som sträcker sig över 20 år tillbaka i tiden. Åren har resulterat i ett stabilt och balanserat företag där fokus varit ständig förnyelse och tillväxt. Nedan följer en kort presentation:

 

Företaget

Fisk Idag bildades 1992 och har sedan dess vuxit snabbt, till en budgeterad omsättning på 250 miljoner år 2014. En snabb tillväxt kan härledas till att Fisk Idag valde att fokusera på hög service, låga priser och hårt arbete samt att vinsten har återinvesterats i företaget. Målet för verksamheten har varit och kommer alltid att vara: Nöjdast kunder!

 

Medarbetare

Fisk Idag har över åren vuxit från en aktiv liten verksamhet till att bli en professionell organisation med över 65 anställda. Vår organisation är uppdelad på följande avdelningar; Sälj, Ekonomi, Inköp, Beredning och Produktutveckling, Orderhantering och Lager (Kyl samt Frys). Genom goda förutsättningar för personligt ansvar och ständig utveckling kännetecknas Fisk Idag:s personal av en samling målorienterade, kreativa och lojala medarbetare. I vår anläggning på Öckerö arbetar 6-10 personer.     

 

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.